Administrator
Mowa otwarcia
Galę rozpocznie przemowa GM'a Brutal Force - Bret'a Hart'a! Co nam powie o zawodnikach tego roster'u?
Normal Match
R-Truth vs Prince Crusher
Pierwszy pojedynek to walka Normal. Czy Poszukiwacz Zaginionych Jimmy'ich pokona swojego rywala? A może to Prince Crusher zaliczy udany debiut?
First Blood Match
Christian vs Austin Powers vs Cody Rhodes
Następna walka to First Blood Match. To debiut tych zawodników a GM od razu rzucił ich na głęboką wodę. Kto okaże się zwycięzcą?
Steel Cage Match
Remik Pudzianowski vs Bryan Carter
W stalowej klatce staną naprzeciw siebie Dominator i Bryan Carter. Kto okaże się twardszy?
Main Event
Fans Bring's The Weapon Match!
CM Punk vs Shelton Benjamin
W tym pojedynku może zdarzyć się wszystko. Fani wybierają broń! Dwie gwiazdy Brutal Force zmierzą się w tej ekstremalnej stypulacji! Kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia tytanów?
JEŚLI KTOŚ CHCE TO MOŻNA ŚMIAŁO WYSYŁAĆ MI WALKI/SEGMENTY NA PW CZY GG.
Walki bierzemy i piszemy kto daną wziął w pokoju bookerów czyż nie? Nie pisz tutaj kto bookuje bo to nie to miejsce.
Gala szykuje się dobra. Będzie brutal, będzie extreme i bardzo dobrze. Zwłaszcza w ME i walką przed. Teraz mam pytanie. Austin ( Jobber ) w walce Midcardu? Gdy będzie więcej graczy zwracaj uwagę na takie błędy ; ) No i nie popełniaj błędu Czarka i napisz kiedy gala wypada. : d
» Charles David Daavis - The Next Phenomenal One!
Charles Daavis - Character Card
Streak :
» CD 0/0/0
Osiągnięcia :
»
Ostatnia walka :
» brak
Administrator
Sorry, ale wsadzałem wszystkich po kolei, bo mam ich mało w rosterze ;D. Na drugi raz się to nie powtórzy. Edit. Dodana nowa walka.